Vans zet ook dit seizoen de vrolijke Peanuts gang by Charles M. Schulz in de kijker, met een derde collectie Vans x Peanuts. De collab plooit terug op de vroege jaren tachtig. Het Amerikaanse heritage label blijft trouw aan zijn unieke design door ‘Off The Wall’ elementen te combineren met vintage illustraties van iconische Peanuts anekdotes uit de late jaren zestig, zeventig en bovenal tachtig.

FA17_Classics_Peanuts_SmackPearl_Collection_Elevated
De collectie telt zes basismodellen die terugkomen in speelse varianten van de Vans Classics en de Surf & Apparel collecties, met uiteenlopende klassieke illustraties van de iconische stripfiguren.

FA17_Classics_Peanuts_Womens_Collection_Elevated

Charlie Brown, het hoofdpersonage baant zich al skatend een weg langs de verschillende modellen en vormt de inspiratiebron voor een speelse variant op de Old Skool sneaker. Zijn geliefde hondje Snoopy fleurt op zijn beurt samen met zijn alter ego Joe Cool en beste maatje Woodstock de kledij en schoenen op in ludieke illustraties.
FA17_Classics_Peanuts_Collection_Elevated

FA17_Classics_Peanuts_Mens_Collection_Elevated

Naast kledij en schoenen, verschijnen de stripfiguren ook op verschillende accessoires in de Vans x Peanuts collectie. Zo zijn er de typische jockey en court-side honkbalpetten, die met Peanuts logopatches versierd zijn, en de Peanuts-Crew sokken en beanies met geborduurde illustraties. De figuren komen ook terug op een reeks Vans rugzakken en een portemonnee.

Deze vintagecollectie mikt niet enkel op mannen en vrouwen, ook kinderen en peuters kunnen zich dit seizoen de coole stijl van Charlie Brown aanmeten, met schoenen, kledij, rugzakken en andere accessoires uit de Vans x Peanuts collectie. Onze absolute favoriete? De roze slip ons, wij rennen al naar de winkel om ze te halen!
De collectie is nu verkrijgbaar in een selectie multibrand stores, in de Vans pilot stores en via www.vans.be.