Vicky Vanderlinden is de ladyboss achter Coco & Pine, een hip label met stijlvolle babyaccessoires. Van slaapzakjes, hoezen voor autostoeltjes tot fopspeenkettingen.

Hoe ben je op het idee gekomen om een eigen collectie op de markt te brengen?
Bij het aanleggen van de geboortelijst van mijn twee zoontjes vond ik in het huidige aanbod écht mijn ding niet. Na een grondig marktonderzoek ontdekte ik dat er nood was aan een stijlvol babymerk met neutrale stoffen, die ook mooi zijn in je interieur. Bij het ontwerp focus ik vooral op de smaak van de ouders, maar met een degelijke kwaliteit en superzachte stofjes voor de baby.

Hoe zou jij Coco & Pine omschrijven?
Stijlvol, minimalistisch, superzacht en dat allemaal met een vrolijke touch: een vleugje fluo, een leuk streepje of een accent in goud. Bij Coco & Pine zit het vooral in de details. Ook de presentatie vind ik enorm belangrijk: elk product van Coco & Pine is als het ware een geschenkje op zich voor de leuke verpakking.

Je volgt alles van A tot Z op én je bent ook nog eens mama, hoe combineer je dat allemaal?
Ik moet toegeven dat het inderdaad best wel zwaar is. (lacht) Gelukkig krijg ik veel hulp van mijn mama. Maar als je iets met passie doet, is het niet erg om hard te werken. Ik zorg dat ik voldoende qualitytime heb met mijn zoontjes; zo kan ik ze ‘s avonds altijd zelf in bed stoppen. De weekends zijn steevast gereserveerd voor mijn gezin.

Wat zijn de toekomstplannen voor Coco & Pine?
We hebben onlangs enkele nieuwe items toegevoegd aan de collectie zoals een boxkleed, boxomranding en wiegkleedjes. We lanceren binnenkort ook twee nieuwe thema’s en artikelen. Ik wil natuurlijk graag nog verder uitbreiden, want ik heb nog heel wat leuke ideeën.

Info: www.cocoandpine.be

Check de leuke collectie van Coco Pine!