Victor luistert, inspireert en renoveert!

259

Meer ruimte voor meer comfort
Hun entourage verklaarde hen gek toen Jean-Pierre en Anne-Marie het idee kregen om aan het begin van hun pensioen hun volledige woning te laten renoveren. “Iedereen vroeg waarom we geen appartement aan zee kochten. We wilden echter niet kleiner, maar comfortabeler gaan wonen. En met zo’n grote verbouwing moesten we geen tien jaar meer wachten. Dit was hét perfecte moment.”

Comfort voorop
De totale metamorfose zorgde voor een strak interieur: een moderne aanbouw voor de keuken, een gezellige zithoek met doorkijkhaard als blikvanger en een compleet ingebouwde boekenkast voor hun persoonlijke collectie. Het koppel is best onder de indruk van het eindresultaat en de projectleider die alles van a tot z opvolgde, kreeg veel lof.

Écht maatwerk
Wat meteen opvalt, is het contrast tussen donker en licht. De muren zijn behaaglijk wit gehouden en vooral het meubilair kreeg de rol om contrast te creëren. Dit alles op maat, want het plafond in de living heeft een schuine kant en de kast gaat parallel mee met het dak. Een oplossing die maatwerk en klasse uitstraalt. De doorkijkhaard brengt veel sfeer in de zithoek en de eetruimte en weet een subtiele connectie te leggen tussen beide.

Interesse om ook te renoveren? Bekijk de realisatie op: https://www.victorrenoveert.be/realisaties/tielt 

Tekst: Sandra Deblander / Foto’s: Victor Renoveert