Leuk, interessant en vooral budgetvriendelijk: de Visit Genk Pas! Perfect om Genk te ontdekken en je krijgt ook nog eens een vriendelijk tarief. En neem er gerust je tijd voor want de Visit Genk Pas is geldig tot 31 december 2022.

Ontdek het bruisende Genk

Leuk, interessant en vooral budgetvriendelijk, dat is de Visit Genk Pas!

Genk is de meest diverse stad van Vlaanderen en dat ook nog eens op de fundamenten van een spannend mijnverleden. Genk, dat is die unieke combinatie van natuur en cultuur, van erfgoed en innovatie en van gastronomie en actie. Kom jij Genk ontdekken?

Disclaimer: bij het opnemen van deze video werd rekening gehouden met de verplichte coronamaatregelen zoals voldoende afstand houden, verplichte mondmaskers voor de crew en dubbele micro’s.

Geplaatst door Steps Magazine op Dinsdag 15 juni 2021

 

Het principe is dus simpel: je koopt die pas (één per gezinslid want de pas is individueel) en je bekijkt welke attracties je wil bezoeken. Op 3 ervan krijg je met de Visit Genk pas een mooi tarief. Tel dat op voor elk gezinslid en je merkt dat die Visit Genk Pas zichzelf vlotjes terugverdient. Te mooi om te laten liggen dus!

Ontdek verrassend Genk

In Genk valt er heel wat te beleven. Het is namelijk de meest diverse stad van Vlaanderen en dat ook nog eens op de fundamenten van een spannend mijnverleden. Genk, dat is die unieke combinatie van natuur en cultuur, van erfgoed en innovatie en van gastronomie en actie. Een prima bestemming dus!

Voor iedereen iets

En wat hadden we dan voor jou in gedachten? Het aanbod is royaal, zo royaal zelfs dat we niet weten waarmee te beginnen. Maar we doen een poging! C-mine Expeditie met audiogids en LABIOMISTA, het evoluerend kunstwerk van Koen Vanmechelen. Al even goed is Kattevennen met de Cosmodrome en een minigolf. En op de Stokkenmanroute beleeft het hele gezin 4,2 km wandel- en ander plezier. Drie schitterende locaties als je het ons vraagt.

Er is nog méér

En dan hebben we nog niks gezegd over het Mijndepot, de Luminus Arena met een stadiontour en Goalmine of het SportinGenk zwembad. Plus de Visit Genk Pas geldt ook in Openluchtmuseum Bokrijk.

Op een rijtje

  • De Visit Genk Pas koop je per persoon voor € 22 …
  • … in het bezoekersonthaal van C-mine, LABIOMISTA en Kattevennen of bij Carbon Hotel, B&B Het Vliegend Varken of Hotel Zuid
  • Met de Visit Genk Pas kan je elke attractie 1 keer bezoeken
  • Geldig tot 31 december 2022
  • Reserveer je activiteit vooraf online
  • Visitgenk.be/visitgenkpas

Op de fiets!

Genk bezoeken kan je op veel manieren maar op de fiets is het top. Combineer daarom de Visit Genk Pas met een leuke fietstocht. Op de pas staat de fietsroute van attractie naar attractie alvast uitgestippeld. Geen fiets? Huur er eentje op fietsparadijslimburg.be en ontdek Genk vanop de fiets!

(foto’s: Thomas Pollaris (Labiomista) / Stad Genk)