Het nieuwe jaar is nog maar goed en wel begonnen en wij dromen al volop van de zomer! De Belgisch-Nederlandse Tess helpt je met haar nieuw, gratis (!) fitnessplatform aan een gezonder, strakker en gestroomlijnder lichaam in 12 weken. Het is nooit te vroeg om te beginnen want summer bodies are made in winter.

Thuis aan je lichaam en conditie werken blijft ook anno 2018 razend populair. Logisch ook, je weet dankzij de uitgebreide schema’s perfect welke oefeningen je moet doen, je hoeft je huis niet te verlaten én je hebt bijna geen materiaal nodig. Een fitnessmatje volstaat vaak al! En zo’n duur fitnessabbo hoef je ook al niet af te sluiten.

LEES OOK: S.O.S. bikinibody: strak in 6 tot 12 weken met een fitnessgids voor thuis

Een nieuwkomer is de FeelFanTesstic (FFT) workout, een gratis YouTube-kanaal met work-outs en oefeningen die je gewoon thuis kan doen. Het gezicht van het kanaal is de Belgisch-Nederlandse personal coach Tess. In workout walhalla Los Angeles leerde ze de kneepjes van het vak en werd ze officieel NASM personal coach. Ook Zumba, Pilates, Step, Float fit en Yoga geeft ze op dagelijkse basis bij mensen thuis, als personal coach.

In 12 weken, toont ze je de weg naar een gezonder, strakker en gestroomlijnd lichaam. In haar 36 videos van ongeveer 30 minuten train je en zweet je samen met Tess in je huiskamer. En opvallend: de workout is helemaal gratis. De jonge onderneemster wil een gezonde levensstijl bereikbaar en toegankelijk maken voor iedereen. Knap toch? De eerste video’s staan nu online. Wij houden het kanaal alvast in de gaten!