Modeblogster Sofie Valkiers lanceert haar eerste boek

246

24 APRIL 2014 | De Antwerpse Sofie Valkiers (28) is een van Vlaanderens bekendste modeblogsters. Haar blog Fashionata haalt maandelijks maar liefst  120.000 bezoekers! Tijdens haar tweede ladies night evenement, lanceerde ze ook meteen haar allereerste modeboek Little Black Book. En wij waren er bij!

Opmaak 1

In Little Black Book verklapt Sofie je de geheimen en de ins & outs van het modewereldje. Ze geeft raad over welke kledingstukken elke vrouw in haar kledingkast moét hebben (handig!), vertelt hoe een dagje er tijdens de Fashion Weeks uitziet én benoemt haar favoriete shopadresjes in binnen- en buitenland. Heb je een kast vol kleren, maar weet je niet wat aantrekken? Twijfel je vaak of je nu wel écht de laatste nieuwe trends moet volgen? De antwoorden op deze vragen en vele andere vind je terug in haar boek dat je hier kan bestellen!

Outfit Of The Day
Op de boekvoorstelling ontving Sofie gisteren alle gasten persoonlijk en vroeg hen heel oprecht en vriendelijk wie ze zijn en waarom ze gekomen waren, heel warmtevol. Zo schepte ze meteen een persoonlijkere band met haar fashionista’s. En natuurlijk ook door snel even samen met hen voor de lens te poseren en lachen! Want wie kan nu beter poseren dan de dame die dagelijks een outfit van de dag post? Toen ik haar vroeg voor mijn lens te poseren was ze verwonderd dat het na twee foto’s al helemaal goed zat. ‘Amaai, is het al gedaan?’ vroeg ze. Maar toen ze de foto’s zag was ze tevreden. ‘Ahja, amai, ziet er goed uit’ zei ze. Ik ben dan ook professioneel. Ahum.

LBD
Wat zag iedereen er toch stijlvol uit! Dresscode: Litte Black Dress (LBD), of course (!), hoge hakjes, mooie verzorgde haren en een vleugje make-up. Het was duidelijk, hier ging je niet binnen in een versleten jeans of teenslippers. Je zou gewoon niet durven. De zaal zat vol gossip girls on the loose! Met hun coctails in de hand, keurden ze de kledij (én alle andere aanwezigen), konden ze aan allerlei standjes hun haren laten kleuren en verzorgen, hun nagels lakken of zich laten maquilleren. Za-lig! Met als kers op de taart een live modeshow meevolgen vanop de eerste rij! De kiekjes zie je hieronder.

Bekend volk!
Ook goede vriendjes Tanguy Ottomer (wat een zalige vent!) en Pascale Naessens waren van de partij en wensten Sofie alle geluk toe.

4 (Large) 5 (Large) 6 (Large) 7 (Large) 8 (Large) 9 (Large) 10 (Large) 1 (Large) 1-1 (Large)

 Little Black Book is uitgegeven bij Lannoo.

AN DE SMET