In de hipste wijken van New York, Amsterdam of Berlijn zijn de blow dry bars de nieuwste places to be voor wie een beetje hipster is. Het concept is eenvoudig: waarom het jezelf moeilijk maken door zelf je haar te doen voor een avondje uit als je ook een snelle en relaxte coiffure à la carte kan laten doen door een professional?

Om de lancering van haar nieuwe stylingmerk Studio Pro te vieren besloot L’Oréal Paris dit concept aan te bieden in een Antwerpse winkelstraat, vlakbij de Meir.

Je kan er kiezen uit één van de 24 voorgestelde looks: rock, wavy, flame, warrior, … die een professionele hairdresser gratis zal realiseren met behulp van de nieuwe mousses en sprays uit het Studio Pro gamma, én je krijgt professioneel advies om hetzelfde kapsel ook thuis te creëren.

studio1 studio2

Leuk extraatje is een heerlijke cocktail, aangepast aan je mood of kapsel van die dag. De ideale plek dus om een beautymoment door te brengen samen met vriendinnen en je al in de sfeer te brengen van het avondje uit dat erop volgt.

De Studio Pro Bar zal open zijn op 8 en 9 april en op 15 en 16 april. (Op vrijdag telkens van 16u tot 21u en op zaterdag van 15u tot 21u)
Registratie kan via www.studiopro.be
Adres: Wiegstraat 24 – 2000 Antwerpen