Vlug naar de ‘feet pop-up bar’ voor gladde zomervoeten!

392

Zijn je voeten nog steeds niet  ‘zomerklaar’  om ongegeneerd met die leuke sandaaltjes en slippers te pronken? Haast je dan naar de feet pop-up bar van Scholl, je voeten zullen je dankbaar zijn!

Bare relaxed feet

Scholl nodigt alle lezers en hun vrienden uit om naar de Scholl Feet Pop-up Bar te komen en hun oude voetenvijl te ruilen voor een gratis Scholl-pedicure, volledig gratis! Op 19 en 20 juni kunnen jullie terecht in Brussel voor die verzorging, zonder afspraak. Je voeten worden toevertrouwd aan de ervaren handen van professionele pedicures die je een perfecte behandeling zullen geven met de Scholl Velvet Smooth Express Pedi.

Je hebt de keuze tussen 3 verschillende behandelingen: voetmassage, nagelverzorging of het lakken van de nagels. 

voeten

Locatie:
Vlaamsesteenweg 46
1000 Brussel

 

Voetverzorging voor thuis

Bij een bezoekje aan de pop-up krijg je ook een bon van 10 euro die je kunt gebruiken bij de aankoop van de Scholl Velvet Smooth Express Pedi met diamantkristallen (39 euro). De schuurmachientjes hebben verschillende niveaus in hardheid zodat je het perfecte type kan kopen voor je voeten.

Naast Express Pedi met diamantkristallen bevat de verwenlijn ook een dagelijks hydraterend serum, een dagelijkse hydraterende crème en 3 verschillende rollers om de Express Pedi aan al je behoeften aan te passen. Met andere woorden: een compleet programma dat je thuis in alle comfort in je badkamer kunt gebruiken.

roze

blauwVelvet Smooth Apparaat roze/blauw – 39,99 euro