Heb je dunne lippen en lijk je daardoor strenger dan je bent? Of vind je volle lippen supersexy en zwoel en mag  het altijd wat meer? Makkelijk: met een paar eenvoudige mak-up trucjes ogen je lippen zoenklaar in een oogwenk.

Neen, we kunnen niet allemaal van die geweldige lippen hebben waar Angelina Jolie en Kylie Jenner graag mee pronken, maar we kunnen wél met een aantal simpele trucjes de indruk geven dat onze lippen vol en minstens even kissable zijn als de lips van Angelina en Kylie.

  • Breng een lipliner aan in een onopvallende kleur die het best aansluit bij de natuurlijke kleur van je lippen. Trek een dun lijntje langs de omtrek van je lippen, en vul vervolgens je lippen in met de lipstick van je keuze.  Opgelet: een lipliner in een onnatuurlijke kleur die duidelijk zichtbaar is echt not done. We willen dat liplijntje echt niet zien, het moet natuurlijk lijken. Kies in elk geval nooit voor een lipliner die donkerder is dan de lippenstift of de lipgloss die je wil gebruiken.
  • Kies voor een lipgloss of een extra glanzende lippenstift: glans op je lippen zorgt voor extra volume vanwege het licht dat weerkaatst wordt. En het oogt gewoon heel erg glamoureus natuurlijk.
  • Breng op het v-tje van je bovenlip en net onder het midden van je onderlip wat witte highlighter aan. Het is niet de bedoeling dat je met witte stippen op je gezicht rondloopt, dus smeer wel goed uit. De witte glans zal de indruk geven dat je vollere lippen hebt.
  • Blijf ver weg van donkere en/of matte lipsticks: deze zullen ervoor zorgen dat je lippen nog smaller lijken. Lichte kleuren zijn een betere keuze voor jou. En wil je toch absoluut een donkere kleur op je lippen aanbrengen, kies dan in elk geval voor glanzende lipstick.

Succes!