Elke tweede zondag van februari is het de Internationale Dag van het Huwelijk. Hoe toepasselijk is het dan niet om elkaar dat weekend en zo vlak voor Valentijn het ‘ja-woord’ te geven voor één dag? In Koksijde/Oostduinkerke kan het, en al is het maar voor één dag, romantisch wordt het zeker!

Op zaterdag 8 februari kan je op het strand van Koksijde/Oostduinkerke trouwen voor één dag onder een romantisch prieeltje in het bijzijn van een priester.  Een fotograaf legt jullie moment vast op de foto van je leven. En goed om weten: iedereen mag daar trouwen met eender wie… dus laat je gaan!

Trouwen voor één dag is dat weekend overigens niet het enige romantische event. Je kunt er tijdens een heuse ‘Knuffelduik’ het frisse zeewater induiken en daarmee meteen ook een goed doel steunen. De opbrengst gaat volledig naar de vzw Kiekafobee die kinderkankerpatiëntjes naar Koksijde-Oostduinkerke brengt voor een onbezorgde vakantie en een rustpunt biedt tijdens hun zware behandeling. Vanaf 11 uur moet je op de Zeedijk van Oostduinkerke zijn voor een goedgevuld programma vol muzikale ambiance. Nadat je na je duik opnieuw opgewarmd bent, kun je ontspannen gaan shoppen in de sfeer van Valentijn. De dag sluit je af met een groot liefdesvuurwerk.

Alle info kun je hier vinden.

(foto getty images)