Voor-Voorlaatste outfit van de dag!

321

29 OKTOBER 2013 ǀ Het internet wemelt van de OOTD’s. Google maar eens! Je vindt triljoenen fashionista’s die elke dag willen tonen wat ze aan hebben. Hier op de redactie hebben we ook een liefhebber: Eline, onze stagiaire. Zij heeft een kleerkast om u tegen te zeggen. En daarom toont ze in oktober elke dag haar Oo Oo Tee Dee.

ikii

OOTD 20: Rosy Red

Dinner-Date-Time! Gisteren gezellig gaan tafelen met de familie! Je gaat niet iedere dag op restaurant, dus TIME TO DRESS UP! Naast mijn familie en ik, waren we blijkbaar de enigen die ons wat opgekleed hadden. Waarom in godsnaam? Zoveel mensen in een gewone pull en jeans. What a shame… Toen ik in Italië was met mijn vriendinnen, was ik zelfs nog underdressed in vergelijking met al die Italiaanse madammen. Ook al had ik meer dan een uur voor de badkamerspiegel versleten en was ik vier keer van outfit veranderd. Waarom doen zoveel andere vrouwen dat dan niet?

IMG_9193

Als je op restaurant gaat, of naar het theater, of gewoon ANY IMPORTANT OCCASION, kan je toch wat meer moeite steken in je outfit en je voorkomen? Haal de felrode lippenstift eens boven, trek eens een leuk kleedje aan, of misschien die rode hakjes die op de bodem van je kast aan het wegrotten zijn… Believe me, het is een megaboost voor je zelfvertrouwen en het is ook nog eens leuk! Het is eens iets anders dan die alledaagse pull en jeans. Begrijp me niet verkeerd, er is daar niets mis mee, maar er zijn zoveeeeel andere kleren in de wereld, and so little time!

ikk

Om een voorbeeldje te geven, draag ik een kleedje met bloemetjes (H&M), heel weinig accessoires, gewoon een ear cuff (H&M), (het kleed is immers al fel genoeg), en dan nog een stel rode wedges (Shoe Discount). Ik heb heel de avond op mijn gemak gezeten, geen pijn gehad aan mijn voeten (restaurant is dan ook alleen maar zitten), ik voelde me goed in m’n vel, én ik was toch fancy gekleed.

So ladies, time to dress up, okay? 🙂

(Voor al wie zich effectief al opkleedt, ik geef jullie nu een digitale knuffel… *knuffel* )

Rant over!

 

Tot morgen,

Eline Denys