Samen met het gezin naar de film? Ga dan naar A-X-L kijken, een leuke familiefilm over vriendschap en een heerlijke robothond A-X-L.

Cross motorrijden betekent alles voor Miles (16). Wanneer hij wint tijdens een spannende motorrace, jaagt hij de populaire jongen Sam tegen zich in het harnas. Het leven van Miles verandert drastisch wanneer hij tijdens één van de pesterijen van Sam achtergelaten wordt op een verlaten plek en daar een robothond ontdekt, genaamd A-X-L.

A -X-L, die ontworpen is door de politie, is de nieuwste uitvinding op het gebied van militaire bescherming om in te zetten tijdens gevechten. Hij is gewond en samen met Miles’ nieuwe liefde Sara (16) neemt hij de zorg van A-X-L op zich.  Er ontstaat een intense vriendschap, maar wat gebeurt er als Sam uit is op wraak en blijkt dat de eigenaar van A-X-L hem terug wilt?

A-X-L speelt vanaf 22 augustus in de bioscoop.

Zin om gratis naar deze film te gaan? Goed nieuws want wij mogen 5 gezinstickets (geldig voor 4 personen) onder onze lezers weggeven. Doe mee aan onze wedstrijd en waag je kans!

Hoe deelnemen? Geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag en vul onderstaand formulier in. Succes! (deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met vrijdag 17 augustus)

Wedstrijdvraag: Welk soort hond is A-X-L?