Ben jij gebeten door fashion? Oefen je elke dag poses voor de spiegel? Droom je van een carrière als model? Dan hebben wij goed nieuws voor jou: de s.Oliver Model Star competitie is weer van start gegaan!

Iedereen vanaf 16 jaar die ervan droomt model te worden kan zich inschrijven voor s.Oliver Model Star 2016. Van alle deelnemers uit 8 verschillende landen maakt een vakkundige jury een selectie. Uit die selectie komt per land een top 5 mannelijke en een top 5 vrouwelijke potentiële Model Stars uit.

oliver

Vanaf 30 juni mag het publiek op de top 80 uitgekozen finalisten stemmen. Diegene die de jury én het publiek van zijn of haar looks weet te overtuigen, wordt verkozen tot Model Stars 2016. De 2 uiteindelijke winnaars, één man en één vrouw, worden op 7 juli bekend gemaakt. Zij winnen een modellencontract bij het internationale modellenbureau Model Management én hun eerste modellen opdracht voor s.Oliver.

Klinkt dit echts iets voor jou of ken je iemand die schittert voor de lens? Inschrijven is de boodschap. Alle informatie vind je op de website.

Veel succes!