Win duotickets voor Het Vonnis

443

10 OKTOBER 2013 | Jan Verheyen did it again! Met Het Vonnis vuurde hij nog maar eens een blockbuster af op de Vlaamse zalen. Zijn rechtbankthriller ging gisteren in première, vandaag kan jij duotickets winnen!

Het Vonnis vertelt ons het verhaal van Luc Segers, gespeeld door Koen De Bouw. Wanneer de moordenaar van zijn vrouw door een procedurefout wordt vrijgelaten, neemt Luc het recht in eigen handen. Hij besluit om wraak te nemen op het gerecht dat hem in de steek heeft gelaten. Want ‘recht is niet langer het synoniem van rechtvaardigheid’.

‘Een film die aanzet tot denken’, dixit Geert Van Rampelberg. En een film die het nu al goed doet. Op het filmfestival van Montréal heeft Jan Verheyen nu al een prijs gekregen voor ‘Beste Regie’. Dat belooft…

Wil jij een duoticket winnen voor deze spannende rechtbankthriller? Stuur dan snel een mailtje naar steps@roularta.be en vertel ons waarom jij de tickets zou moeten winnen. We geven in totaal 20 tickets weg, deelnemen kan tot en met woensdag 16 oktober.

Heel veel succes!

Eline Denys