Weg met perfectie: slordige en chaotische wimpers zijn de trend!

260

Weg met de gecontroleerde perfectie, leve de ongedwongen en sexy look! Perfect opgemaakt wimpers zijn saai, de trend is om eruit te zien alsof je ‘s morgens maar wat geknoeid hebt – zonder spiegel! – zijn een trend dit najaar. En zoals je al kunt vermoeden, is het een klein kunstje om deze look zelf uit te proberen.

 

cover

 

Moet je er altijd perfect en feilloos uitzien?

De mode- en beautywereld vindt alvast van niet en heeft de ‘imperfectie’ al een tijdje geleden omhelsd. Tijdens de grote modeshows lieten make-upartiesten zich helemaal gaan en deinsden ze er niet voor terug om te morsen en vegen te maken met mascara. Hoe roekelozer, hoe beter!

Jarenlang zochten beautymerken zich suf naar een mascaraborsteltje waarmee je makkelijk de perfecte wimpers kunt creëren, maar Maybelline doet het andersom en pakt uit met een mascara die er net voor zorgt dat je er wat chaotisch uitziet: de Colossal Go Chaotic bevat een teaserborsteltje die die haartjes in de juiste (of verkeerde?) richting borstelt. De formule van de mascara zelf zorgt dan weer voor een intense volume.

product

Hoe aanbrengen? Eerst met het borsteltje horizontale bewegingen over de wimpers maken en een dikke laag mascara aanbrengen. Daarna nog eens hetzelfde doen maar dan met verticale bewegingen.

 

Deze look is heel erg rock-‘n-roll, speels en wild heeft als enorme voordeel dat als je mascara uitloopt, je gewoon heel erg hip bent. Doén!

 

De richtprijs van de Maybelline Colossal Go Chaotic is  13,99 euro. De mascara zal verkrijgbaar zijn vanaf oktober.