Geef eens een complimentje!

164

Zet je schrap want zondag 1 maart is het Wereld Complimentendag! Op deze superpositieve dag is het dus de bedoeling dat je mekaar overlaadt met complimentjes. Of nog beter is de ‘complimentendouche’. Het modemerk e5 mode werkt nu aan zo’n gigantische douche in het Centraal Station in Antwerpen.

Een klein complimentje hier en daar, dat verdient niets minder dan een grootse setting. In de majestueuze hal van het Centraal Station in Antwerpen, het mooiste station ter wereld kan je een complimentendouche krijgen. Je draait de kraan lekker voor jezelf open of voor een persoon die je wil overladen met complimenten. Hoe dat concreet in zijn werk gaat, kan je zondag gadeslaan.

Meer complimentjes
Met de levensgrote douche wil e5 mode het belang van Complimentendag extra benadrukken. Mensen worden er op deze dag bewust van dat ze best wat meer complimentjes mogen geven aan elkaar. Zelf vindt de winkel dat de complimentenactie eigenlijk 365 dagen mag duren. Het Belgische modemerk wil zijn klanten het hele jaar laten stralen, en daar hoort steevast een complimentje bij!