Wie zoet is krijgt … het nieuwste speelgoed van Goliath!

194

6 DECEMBER 2013 | Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! ‘s Werelds beroemdste kindervriend kwam langs op de Steps-redactie en besloot ook dit jaar om de jongste Steps-fanaten in de watten te leggen. Met een spel van Goliath, bijvoorbeeld. Maak kennis met Snuffie Hup, Steps en de Sint geven zes exemplaren van dit knotsgekke konijn zomaar weg!

30511 Snuffie Hup R-P

Goliath Games is sinds 1980 één van de grootste Europese producenten van interactief speelgoed en gezelschapsspellen. Het bedrijf werd vooral bekend sinds we in 1983 massaal Rummikub begonnen spelen. Inmiddels gingen van dit populaire spel al ruim vijftig miljoen exemplaren over de toonbank.

Ook vandaag blijft Goliath Games trouw aan het gedachtegoed van zijn oprichter: het lanceren van nieuwe, intelligente en tijdloze spellen voor jong en oud. Wereldwijd brengt het bedrijf meer dan 100 verschillende spellen op de markt.

Snuffie Hup

Snuffie is een schattig maar prettig gestoord konijntje dat vanop zijn konijnenheuvel non-stop over zijn wortels waakt. Durf jij het aan om een wortel uit de heuvel te trekken? Let goed op en pak zeker niet de verkeerde wortel of Snuffie gaat in de aanval en suist pijlsnel door de lucht! Vang hem als eerste op en je wordt beloond met een wortel van je tegenspelers. De beste worteldief wint!

Snuffie speelt het liefst met 2 tot 4 kinderen ouder dan 4 jaar.

Steps geeft zes spellen ter waarde van 24,99 euro weg. Wil jij Snuffie in huis halen? Stuur dan een mailtje naar steps@roularta.be en met wat geluk word jij de grootste worteldief van het land! Deelnemen kan tot en met dinsdag 10 december.

Ine D’hoe