De leukste wijnhulpjes

132

Nog op zoek naar een fijn geschenkje voor die wijnliefhebber in jouw familie of vriendenkring? Wij selecteerden alvast enkele originele wijnaccessoires, om cadeau te geven of om zelf te hebben!

canvas2

STIJLVOL WIJNREK
Het draaiende wijnrek VINCENT by JuneSeven is een echte eyecatcher in jouw interieur. Dankzij de stalen uitvoering heeft het een moderne, solide en luchtige uitstraling. De ligging van de flessen maakt dat de etiketten duidelijk zichtbaar zijn, terwijl de hoek van zeven graden ervoor zorgt dat de kurk vochtig blijft en eventuele droesem op de bodem ligt. Bovendien kun je dit wijnrek ook gebruiken als bijzettafeltje. Handig, toch?!

Richtprijs: VINCENT 12 flessen (40cm x 40cm x 36cm): 199 euro en VINCENT 24 flessen (40cm x 40cm x 72cm): 299 euro. Beschikbaar in zwart en wit. (© VINCENTWinerack)

canvas3

 

CHARMANTE KURKENTREKKER
Een echte klassieker, zo kan je de lachende Anna G.-kurkentrekker van Alessi wel noemen. Al 20 jaar lang helpt ze je bij het ontkurken van de wijnflessen. Anna G. is beschikbaar in diverse uitvoeringen zoals deze in feestelijk zilver.
Richtprijs luxeversie Anna G. van verchroomd zamak: 70 euro

Alessi_corkscrew_AM01 Z_300dpi_2125pxl

LANGER GENIETEN
Anna G. van Alessi zorgt er niet alleen voor dat je een fles vlot kan ontkurken, ze biedt je ook de mogelijkheid om wat langer te genieten van je wijn of champagne. Zo is er bijvoorbeeld de Anna Sparkling champagnestopper in roestvrij staal 18/10 maar ook een Anna G.-wijnstop in lichtblauw, donkerrood of zwart met bovenstukje (foto).
Richtprijs wijnstop: 19 euro en richtprijs champagnestopper: 45 euro.

 

Alessi_stopper_AAM05_AZ_300dpi_2125pxlAlessi_Anna_Sparkling_AM07_300dpi_2125pxl

PLEZANT AFWASHULPJE
De Cuisipro magnetische scrubber is ongetwijfeld een van de leukste en meest praktische afwashulpjes om wijnkaraffen vlot te reinigen. Zelfs de moeilijk bereikbare plaatsen maak je makkelijk schoon. Je laat gewoon de kleine magneet in je met water en zeep gevulde karaf vallen en met de andere magneet schrob je de vlekken of onzuiverheden weg. Handig en veilig, want het zachte rubber maakt geen krassen op het glas. De magnetische scrubber is er in vijf vrolijke kleuren: oranje, roze, rood, groen en zwart.
Richtprijs: 12,95 euro

500_magneticspotscrubber3