Wil je gratis naar Broer? Wij geven 20 duotickets weg!

107

De Vlaamse film is een parel rijker: deze week wordt Broer op het grote publiek los gelaten. Niemand minder dan Koen De Bouw en Koen De Graeve spelen de hoofdrol in deze tragikomedie van Geoffrey Enthoven.

Het verhaal gaat als volgt: Ex-hoteluitbater Mark Lebeer krijgt onverwacht een uitnodiging van de knappe, steenrijke Ierse Grace om hun oude liefdes-affaire van twintig jaar geleden nieuw leven in te blazen. Het bericht is echter niet voor hem bedoeld, maar voor zijn broer Michel die destijds het ouderlijk hotel heeft failliet geholpen en daarna vertrokken is met Marks vrouw. Opgestookt door zijn geldzuchtige buurman Ronie, besluit Mark zich uit te geven voor zijn broer en zo de vroegere familiale ‘rekeningen’ te vereffenen. Wanneer Mark en Ronnie in Ierland toekomen, blijkt dat Grace ook haar eigen, duistere agenda heeft…

De trailer

De wedstrijd!

Deze wedstrijd is afgelopen. Alle winnaars werden persoonlijk verwittigd.

Wil je kans maken op een duoticket voor deze fantastische film? Wij mogen er 20 weggeven! Stuur een mailtje naar wedstrijd.steps@roularta.be met jouw gegevens en dé reden waarom jij moet winnen. Deelnemen kan tot 25 januari 2016.