Wimperwapperen met Eylure

227

19 DECEMBER 2013 | Uiteraard zijn we doordeweeks graag natuurlijke beauty’s, maar tijdens de feestdagen mag het ietsje meer zijn. Valse wimpers verlenen je moeiteloos die je ne sais quoi, maar wimpers ter hoogte van je wenkbrauwen zijn allesbehalve charmant. Valse wimpers aanbrengen moeilijk? Dat valt gelukkig reuze mee!

Heritage Look - HR

Niet iedereen is gezegend met ellenlange wimpers, maar slimme vrouwen faken het! Met de vernieuwde Naturalites-reeks van Eylure ligt een intense blik nu binnen ieders handbereik. Door de keuze tussen Intense Attention, Evening Wear en Double Lashes bepaal je de intensiteit van jouw blik en transformeer je je dagelijkse make-up meteen in een prachtige avondlook. Met Kerst en nieuwjaar zijn deze wimpersetjes jouw ideale beautypartner in crime. Want een beetje drama kan nooit kwaad!

Hypnotiserende kijkers in 5 stappen

1. Gebruik de Eylure-applicator of een pincet om de wimpers van de houder te halen.
2. Neem de lijmtang en breng een dun laagje lijm aan op de basis van de valse wimpers. Naarmate de lijm droogt, wordt deze ook transparanter.
3. Wacht enkele seconden tot de lijm dikker wordt en breng vervolgens het eerste stukje langs de wimperlijn aan. Doe dit zo dicht mogelijk en begin in het midden van het ooglid.
4. Druk met je vingertoppen voorzichtig aan tot het wimperstukje de juiste positie heeft bereikt. Let vooral op je ooghoeken voor een egaal resultaat.
5. Om de wimpers weer te verwijderen, trek je aan het wimperstukje aan de binnenhoek van het oog. Verwijder overtollige lijm met een klassieke oogmake-up verwijderaar. Doe de wimperstukjes terug in hun doosje voor later gebruik.

eyeluretips

intense

Intense Attention

evening

Evening Wear

double

Double Lashes

De Naturalites-wimpers zijn verkrijgbaar bij Di vanaf 7,99 euro.

Ine D’hoe