De Vlaamse film van het jaar? Wij zetten al ons geld in op Belgica! De nieuwste van Felix Van Groeningen komt woensdag in de zalen en dat is niet het enige goeie nieuws: wij mogen 10 duotickets weggeven!

Het verhaal

Twee broers, Frank en Jo, zijn elkaar uit het oog verloren… tot Frank begint te werken in het café van Jo. Een gouden zet, want binnen de kortste keren wordt Belgica dé hotspot van het nachtleven. Een zelfverklaard oord van verderf, waar de rock-‘n-roll van de bezwete muren spat. The sky lijkt the limit, voor even toch, want het nachtleven is een verslavende trip en de wereld staat nooit stil.

De cast

Tom Vermeir, Stef Aerts, Charlotte Vandermeersch, Dominique Van Malder, Sara De Bosschere, Jean-Michel Balthazar, Sam Louwyck. Regie: Felix Van Groeningen.

De trailer

De wedstrijd

Wij mogen 10 duotickets weggeven! Wil jij gratis gaan genieten van Belgica? Stuur dan een mail naar wedstrijd.steps@roularta.be en laat ons weten waarom jij zo’n duoticket verdient. (Vergeet je gegevens niet te vermelden!) Deelnemen kan tot en met 7 maart.