Win 20 duotickets voor Café Derby

258

Het zijn weer hoogdagen voor de Vlaamse Film. Vanavond gaat Café Derby in wereldpremière op het Filmfestival van Oostende. Op woensdag 16 september komt de film met Wim Opbrouck dan in de zalen. En het goede nieuws is: wij mogen 20 duotickets weggeven!

Café Derby is het langverwachte regiedebuut van Lenny Van Wesemael (mevrouw Ben Segers). De film speelt zich af in 1985. Georges is marktkramer en commerçant in hart en nieren. Wanneer hij de kans krijgt om Café Derby te huren en hoort dat de paus op het terrein naast het café een openluchtmis zal opdragen, ontstaat een briljant plan. Ook zijn vrouw, vijf kinderen én collega’s geloven erin. Want Georges verkoopt alles, aan iedereen…

De film is gebaseerd op het waar gebeurde verhaal van een bijzondere familie. De cast bestaat onder andere uit Wim Opbrouck, Ben Segers (meneer Lenny Van Wesemael), Geert Van Rampelberg, Gunther Lesage, Monic Hendrickx, Chloë Daxhelet.

WIN! WIN! WIN! Wij mogen 20 duotickets weggeven voor Café Derby. Laat ons weten waarom jij zo’n duoticket verdient (via mail)! Mail naar wedstrijd.steps@roularta.be en vergeet ook je adresgegevens niet. Deze wedstrijd loopt tot 16 september.