Win 20 duotickets voor D’Ardennen, de straffe thriller met Veerle Baetens en Kevin Janssens

443

Het zijn hoogdagen voor de Vlaamse film! Vanavond start al weer het 42ste filmfestival van Gent.  D’Ardennen, het langverwachte debuut van Robin Pront, krijgt de eer om Film Fest Gent te openen. Wij hebben dan weer de eer om 20 duotickets weg te geven voor deze straffe thriller met Veerle Baetens, Kevin Janssens en Jeroen Perceval in de hoofdrollen.

dardennen

De dag na de première op het filmfestival komt D’Ardennen al in de zalen (op 15 oktober dus). Het verhaal van de film gaat als volgt: Een brutale homejacking gaat hopeloos fout. Dave, één van de twee overvallers, moet z’n broer Kenneth noodgedwongen achterlaten. Vier jaar later komt Kenneth vrij en is er veel veranderd. Dave heeft z’n leven op de rails gekregen en probeert z’n broer te helpen waar mogelijk maar kijkt met lede ogen toe hoe Kenneth als een ongeleid projectiel z’n ex-vriendin Sylvie terug voor zich probeert te winnen.

WIN! WIN! WIN! Wij mogen 20 duotickets weggeven voor D’Ardennen. Laat ons weten waarom jij zo’n duoticket verdient (via mail)! Mail naar wedstrijd.steps@roularta.be en vergeet ook je adresgegevens niet. Deze wedstrijd loopt tot 19 oktober.