Win 20 duotickets voor de nieuwe Vlaamse Film Terug Naar Morgen!

106

Op woensdag 30 september komt de Vlaamse film Terug Naar Morgen uit in de bioscoop. Onder andere Koen De Graeve, Matteo Simoni & Robrecht Vanden Thoren schitteren in het langspeeldebuut van Lukas Bossuyt. En wij mogen 20 duotickets weggeven!

Terugmorgen

Het verhaal van de science fiction-film gaat als volgt… De befaamde wetenschapper Viktor is al zijn hele leven gelukkig met Lena, ondanks een tragisch ongeval tijdens hun jeugd. Op een dag doet hij samen met zijn enthousiaste assistent Titus een baanbrekende ontdekking: ze kunnen e-mails naar het verleden sturen. Viktors’ drang om zijn en Lena’s verleden te veranderen, wordt te groot en hij drukt op ‘send’. Maar het verleden, hoe klein de ingreep ook, verander je niet zonder risico’s.

Een verrassend – niet zo toevallig- liefdesverhaal, over je geluk in eigen handen nemen, over het lot, het toeval en … het te snel op ‘send’ drukken.

WIN! WIN! WIN! Wij mogen 20 duotickets weggeven voor Terug Naar Morgen. Laat ons weten waarom jij zo’n duoticket verdient (via mail)! Mail naar wedstrijd.steps@roularta.be en vergeet ook je adresgegevens niet. Deze wedstrijd loopt tot 2 oktober.