Win een interieurbon van Studio Oskar t.w.v. €1850

7973

Een huis praktisch, gezellig en mooi inrichten is niet altijd zo gemakkelijk. Online vind je veel leuke ideeën en inspiratie maar het is toch niet evident om helemaal zelf een kale ruimte in te richten.

Daarom is het belangrijk om je te laten bijstaan door partners met kennis van interieur zoals bijvoorbeeld Studio Oskar. Een agentuur die Europese en eigentijdse interieurmerken verdeelt. Complementaire designmerken die elkaar versterken en een verfrissend verhaal in je winkel of op je webshop vertellen.

Een sobere, Scandinavische tafel aankleden met kleurrijk servies? Een strakke kast combineren met een opvallende vaas? Alles kan bij Studio Oskar!

Dankzij hen mogen wij een waardebon van €370 van 5 designmerken weggeven. Ontdek de merken stuk voor stuk hieronder.

 

 1. HEY – SIGN
  Verrassend veelzijdig!
  Zo omschrijf je het assortiment van het Duitse HEY-SIGN het best. HEY-SIGN biedt mooie, kwaliteitsvolle en functionele producten in zachte 100% pure merino wool voor zowel thuis als op kantoor. Verder verrast dit merk je ook met modieuze tassen, gadgets en zoveel meer!
 2. NAMUOS
  Smart homeware!

  Dat zijn de functionele, kwalitatieve producten in natuurlijke kleuren van het merk Namuos.
 3. DEDAL
  Door actief in te zetten op natuurlijke materialen en lokale productie trekt Dedal voluit de kaart van een groene toekomst. Jonge designers gieten hun frisse home & deco ideeën in interieuraccessoires uit kurk, keramiek en metaal. Van dit kleurrijke interieurmerk uit Portugal word je instant gelukkig!
 4. TEBTON
  De ontwerpen van het Duitse TEBTON® zijn helder, gereduceerd en van functionele schoonheid. De toepassingsmogelijkheden zijn net zo divers als inrichtingsstijlen. Het doel bij TEBTON® is om hoogwaardig design en kwaliteit te combineren met innovatie en functionaliteit. TEBTON® staat voor een tijdloze signatuur die hun producten een zekere natuurlijkheid geeft.
 5. FILOTTO
  Filotto
  staat garant voor Italiaanse creativiteit met een hoekje af. Deze kleurrijke, praktische lampen van Filotto zijn ware eyecatchers!

Wil je je huis opfleuren dankzij mooie designstukken van deze exclusieve merken? Doe dan snel mee met onderstaande wedstrijdformulier. Deelnemen is mogelijk tot en met 01/05/2021.

Droom alvast verder op www.studio-oskar.be.