Win een verwenpakket van Lights on Van Eyck

4846

In deze bizarre tijden hebben we allemaal nood aan ontspanning en cultuur. Ook in eigen land zijn er heel wat steden met verrassende activiteiten die je kan ontdekken.

Een van die activiteiten die we zeker aanraden is de Lights on Van Eyck expositie in Gent. Een unieke licht- en klankbeleving en ode aan de grootmeester Jan Van Eyck! In 2020 – 2021 is de Gentse Sint-Niklaaskerk de uitgelezen locatie voor wie houdt van een unieke mix van multimediale kunst, muziek en projectie! Een digitale en muzikale interpretatie van Het Lam Gods en Van Eycks oeuvre bezorgen je bijna een half uur pure verwondering.

Projecties op alle muren en gewelven. Het oeuvre van Van Eyck hult de gehele kerk (tot in de nok!) in schoonheid. Een digitale interpretatie, gebracht op vier grote dansende robotarmen. Brits kunstenaar Mat Collishaw brengt werelds meest gekende triptiek van de Vlaamse primitieven écht tot leven.

Dankzij onze winactie mogen wij 75 duo-tickets hiervoor weggeven. Bovendien ontvangen de winnaars bij aankomst een persoonlijk pakket met lekkers. Neem nu deel via onderstaand wedstrijdformulier. De wedstrijd loopt tot en met 01/05/2021.

Ontdek de tentoonstelling verder op hun website: https://lightsonvaneyck.be/
openingsuren:
* vrijdag: 14-19u
* zaterdag & zondag: 11-19u
* tijdens schoolvakanties elke dag van 11-19u
(Tickets zijn inruilbaar tot en met 30/06/2021)