Eind deze maand komt Miss You Already in de Vlaamse zalen, een ontroerende komedie van Catherine Hardwicke (Thirteen, Twilight) over pure vriendschap, vertrouwen en liefde. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor deze film!

Het verhaal

Milly (Toni Collette) en Jess (Drew Barrymore) zijn al hun hele leven beste vriendinnen. Als kinderen deelden ze alles en ook nu ze volwassen zijn, kunnen ze niet zonder elkaar.
Losbol Milly heeft een succesvolle carrière, een rockster (Dominic Cooper) als man en twee kinderen. Jess leeft bescheidener op een woonboot met haar vriend (Paddy Considine) en heeft een vurige kinderwens. Maar net als Jess eindelijk zwanger is, krijgt Milly te horen dat ze ongeneeslijk ziek is. Milly heeft haar vriendin harder nodig dan ooit, maar Jess kan haar eigen geluk maar moeilijk verbergen.

De trailer

De wedstrijd

Wil jij één van de duotickets winnen? Stuur dan een mail naar wedstrijd.steps@roularta.be en vertel ons waarom jij deze prijs zou verdienen. (Vergeet ook je gegevens niet!) Deelnemen kan tot en met 25 mei.