Win duotickets voor Het Diner

134

30 OKTOBER 2013 | Heel Nederland kijkt er al járen naar uit, maar ook wij verwachten er veel van. De verfilming van Het Diner, de bestseller van Herman Koch, komt op 7 november in de zalen. De trailer van de thriller is alvast veelbelovend. En dat is niet het enige goede nieuws: Steps geeft vijf pakketten weg met een duoticket voor de film en hét boek.

HetDiner fotocredit verplicht Pief Weyman (Large)(Foto Pief Weyman)

Regisseur Menno Meyjes brengt het prijzenbeest van Herman Koch nu dus naar het grote scherm. Het verhaal gaat als volgt: De broers Serge (Daan Schuurmans), een politicus in de race voor het premierschap en Paul (Jacob Derwig), een mislukte geschiedenisleraar maar nu huisman, gaan met hun vrouwen Babette (Kim van Kooten) en Claire (Thekla Reuten) uit eten. Ze praten over alledaagse dingen, dingen waar mensen tijdens etentjes over praten: werk, de laatste films, de oorlog in Irak, vakantieplannen en andere koetjes en kalfjes. Maar ondertussen vermijden ze waar ze het eigenlijk over moeten hebben: hun kinderen. Die hebben namelijk iets verschrikkelijks op hun geweten wat hun toekomst kan verwoesten. Maar wie weet wat en hoever ga je als ouder om je kind te beschermen? Sssssspannend!

Het Diner - One Sheet

Wil jij een pakket winnen van Het Diner? Mét duoticket voor de film en het boek van Herman Koch? Mail dan naar steps@roularta.be! En vertel ons een goeie reden waarom jij dit pakket verdient. Deelnemen kan tot en met 6 november.

Veel succes!