Win duotickets voor Sfeer 2014

286

28 FEBRUARI 2014 | Genieten! Daar draait het binnenkort weer allemaal om op Sfeer, de beurs voor interieur, tuin en zwembad. Ervaar en ontdek er de nieuwste trends en mooiste ideeën om jouw huis en tuin om te toveren tot een oergezellige, sfeervolle genietersplek. En win gratis tickets!

De eyecatcher wordt ongetwijfeld de Offline Garden, een conceptuele belevingstuin waar je kennismaakt met dé tuintrends van morgen zoals slow gardening en de (gecontroleerde) wilde tuin.  In de Offline Garden staat authenticiteit voorop en ga je, bij voorkeur, even letterlijk volledig offline, in stijl uiteraard. Geniet er van heerlijk nietsdoen of van een leuke tijd met je vrienden, bij een goedgevulde tafel. Want ja, buiten koken is hip en tegenwoordig kan dat zelfs het hele jaar door. Van outdooreilanden over barbecues tot plancha’s: Sfeer serveert je de nieuwste trends in het buitenkoken terwijl chefs  inspirerende gerechten tevoorschijn toveren in de Kitchen Garden.

Authenticiteit staat niet alleen voorop in je tuin, ook in het interieur spelen natuurlijke elementen steeds vaker een grotere rol. Het natuurlijke materiaal bij uitstek is uiteraard hout, dat tegenwoordig vooral in zijn natuurlijke, blanke vorm weer in trek is. Hout in je interieur is stijlvol, tijdloos en vooral de toepassingen zijn eindeloos, zo leert Sfeer.

Wil je niks missen van de binnen- en buitentrends van morgen? Stuur dan snel een mailtje naar wedstrijd.steps@roularta.be, met vermelding van jouw naam en adresgegevens en maak kans op een van de 25 duotickets van Sfeer. (Deelnemen kan tot en met 9 maart.)

Sfeer 2014, van 15 t.e.m. 17 maart en van 21 t.e.m. 23  maart 2014 in Flanders Expo in Gent. 

beeld_Offline_Garden_SfeerBarbecook_Joya_15Manolito_Waelkens_Sfeer3-08 Manolito_Waelkens_Sfeer30

Marlies Strubbe