Win een duo lunch in The Design Pharmacy

185

Tijdens Interieur 2014 in Kortrijk openen verschillende designbrands The Design Pharmacy, een pop-up restaurant op 5 minuten wandelen van de Kortrijkse Budafabriek. The Design Pharmacy zal voor een totaalbeleving voor zowel de bezoekers, pers als professionals zorgen. Wij mogen er drie duo lunches weggeven!

Deze wedstrijd is afgelopen. Annelies Troch, Angela Debruyne en Karin De Blende zijn de gelukkige winnaars.

Verwacht geen showroom, eerder een rollercoaster aan design in onverwachte settings en creatieve uitbarstingen op maar liefst 1000 vierkante meter. Merken zoals Modular Lighting Instruments, BuzziSpace, bulthaup, Niko, Alessi en King George zullen er gedurende 10 dagen een showcase organiseren met onverwachte settings – een creatieve aanvulling op wat deze merken in Kortrijk Xpo zelf tonen. The Design Pharmacy zal dagelijks van 12 tot 19.30 uur open zijn voor het publiek.

Waag je kans om één van de drie duo lunches te winnen (t.w.v. 50 euro). Mail je gegevens naar wedstrijd.steps@roularta.be en laat ons ook weten waarom jij dat etentje verdient. Dinsdag 14 oktober trekt onze onschuldige hand de winnaars.