Ben jij een Trekkie? Dan hebben we goed nieuws! Wij mogen 10 duo’s naar Star Trek Beyond in Barco Escape sturen. Dat is een indrukwekkend spektakel waarbij je kijkt naar drie schermen in plaats van één. Een fantastisch filmervaring!

Star Trek Beyond is het langverwachte nieuwe deel van de populaire Star Trek franchise. Het derde deel is opnieuw geproduceerd door J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens) en is geregisseerd door Justin Lin (Fast Five, Fast & Furious 6).

De crew van de Enterprise, met de bekende Captain Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto), Uhura (Zoe Saldana), Bones (Karl Urban), Scotty (Simon Pegg) en Sulu (John Cho), verkent de verste uithoeken van de ruimte in de nieuwe bioscoopfilm Star Trek Beyond. De bemanning krijgt te maken met een mysterieuze nieuwe vijand die de Federatie zwaar op de proef stelt.

 

Win een duoticket voor Star Trek Beyond

Wij mogen 10 duotickets weggeven voor Star Trek Beyond! Vul onderstaand formulier in en geef een leuk antwoord op de wedstrijdvraag: Wie zou jij graag meenemen naar de film en waarom? Deelnemen kan tot en met maandag 22 augustus.