Vanaf 21 december is de film ‘Ghost Rockers – voor Altijd’  te zien in de bioscoop. Het is de eerste langspeelfilm van de succesvolle Studio 100 serie ‘Ghost Rockers’.

Wanneer Jonas’ oma overlijdt, erft hij twee vreemde voorwerpen. De Ghost Rockers ontdekken al snel dat ze behoren tot een puzzel van vijf stuks, de ‘Vijf Elementen’ en nóg belangrijker: dat net die voorwerpen er volgens de legende voor zorgen dat ze contact hebben met de Freebirds.
Maar… er zijn kapers op de kust die de voorwerpen maar wat graag in hun bezit zouden krijgen om met de geesten van overledenen te kunnen praten.
Het is dan ook alle hens aan dek voor de Ghost Rockers, want als ze de elementen verliezen, verliezen ze ook het contact met de Freebirds… en dat zou wel eens het einde van de Ghost Rockers kunnen betekenen…
Een film met Tinne Oltmans, Juan Gerlo, Marie Verhulst, Wout Verstappen, Elindo Avastia, Demi Matenahoru.

ghost-rockers-muts

Win een familieticket!

We mogen 5 familietickets (5 x 4 tickets) én 5 mutsen voor deze film wegschenken. Vul onderstaand formulier in en geef een antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met 23 december 2016. Succes!

Wedstrijdvraag: Op welke succesvolle serie is deze film gebaseerd?