Win een uniek juweel van Ambretine Koeketine

210

19 DECEMBER 2013 | Ambretine Koeketine is een verfrissend juwelenmerk geïnspireerd op de mooie kant van het leven. De ontwerpster, Edith Boeckstijns, laat zich inspireren door belevenissen, emoties en interacties tussen mensen, maar ook door leuke dagdagelijkse gebeurtenissen. Steps mag één van haar handgemaakte ontwerpen weggeven!

De handgemaakte, zilveren juwelen van Ambretine Koeketine herinneren ons eraan het leven heel bewust te ervaren. De nadruk ligt op genieten, trouw blijven aan jezelf en blij zijn met elke dag, want het leven is kostbaar. Deze boodschap brengt Edith Boeckstijns tot uiting in haar juwelen. 

Mevrouw Koeketine

De vier juweellijnen Femelle, Straight, Les Gourmandises en Koeketine Amoureuse worden voorgesteld aan de hand van de kokette Mevrouw Koeketine, die haar naam niet gestolen heeft. Zo komt elk juweel op de markt met een uniek verhaaltje, soms speels, soms stoer en soms gevoelig. De belevenissen van Mevrouw Koeketine en haar juwelen zijn een metafoor voor de kunst van het levensgenieten.

Elk juweel is een origineel ontwerp van Edith Boeckstijns en wordt in haar Gentse atelier ambachtelijk vervaardigd. De ontwerpster trekt de lijn van genieten ook door in haar materiaalkeuze: ze gebruikt steevast massief Sterling Silver, soms in combinatie met (half)edelstenen.

Winnen!

Voor de Les Gourmandises-lijn vond de ontwerpster inspiratie in macarons, koffieboontjes, madeleintjes en meringue. Vind je deze collectie ook zo mooi? Goed nieuws, want één gelukkige Steps.be-lezer kan een eigen exemplaar van de halsketting Macaron Fraise (vanaf 85 euro) winnen!

DSCN6683-500x500

Deelnemen kan door het juiste antwoord op onderstaande wedstrijdvraag én schiftingsvraag te sturen naar wedstrijd.steps@roularta.be. Deelnemen kan tot en met 26 december 2013. Succes!

Wedstrijdvraag: Behalve macarons, verwerkt Edith Boeckstijns nog drie zalig lekkernijen in haar Les Gourmandises-reeks. Weet jij welke?

Schiftingsvraag: hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?

 

Ine D’hoe