Heb jij thuis een kleine spruit rondlopen? Dan heb je vast ook nood aan een leuke wipstoel waar junior rustig in kan loungen. Maak kennis met de nieuwe wipstoel Bliss van BabyBjörn: een eenvoudig dicht te klappen en makkelijk vervoerbare wipstoel die na de kleinste beweging als vanzelf schommelt. En we hebben goed nieuws want je kunt er eentje winnen!

BabyBjörn is een Zweeds familiebedrijf dat in 1961 haar eerst wipstoeltje maakte met de naam: BabyBjörn wipstoel. In het voorjaar verandert het bedrijf niet alleen de naam maar ook het design van de stoel. “Wij willen de wipstoel aanpassen aan een modern interieur waar stijl en persoonlijkheid een grotere rol spelen. We kozen voor een kleurenpallet waar warmte en gezelligheid centraal staat, zachtere materialen en een warme, gewatteerde stof die eenvoudig te wassen is.”

Wipstoel Bliss is eenvoudig dicht te klappen en plat te vouwen waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. Dat bespaart je voortaan heel wat gesleur en getrek. Hij heeft drie posities en kan zonder batterijen of koorden aan het wippen gebracht worden. Gewoon een klein tikje tegen geven en je baby ligt vrolijk te wiegen in zijn stoel. Het rugpand heeft een veilige sluiting waardoor zelfs de allerjongsten in deze wipstoel kunnen gaan liggen.

Win een wipstoel Bliss Van BabyBjörn!

Wij mogen van BabyBjörn één lezer gelukkig maken met een eigen exemplaar van de wipstoel Bliss. Zin om er eentje te winnen? Geef dan het juiste antwoord op onderstaande wedstrijdvraag en vul het formulier in. Deelnemen kan tot en met 26 mei. Succes!

Wedstrijdvraag: in welk jaar bracht BabyBjörn haar eerste wipstoeltje uit?

 

 

Foto’s: BabyBjörn