Win een familieweekend in Phantasialand

7357

Phantasialand is een indrukwekkend themapark en ligt in het Duitse Brühl, vlakbij Keulen en op slechts twee uurtjes rijden vanuit Brussel en Antwerpen. Het park behoort tot de meest populaire en unieke parken van Europa. Deze populariteit is enerzijds te wijten aan de continue vernieuwingen en de haarfijne decoratieve thematisering, en anderzijds aan de hoogstaande kwaliteit en de totaalservice, die het park hoog in het vaandel draagt. Met haar ontelbare spectaculaire attracties en wervelende shows van wereldklasse in zes verschillende themagebieden – Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery – vormt Phantasialand het perfecte familie-uitje.

Het park beschikt evenwel over drie themahotels aan het park met elk  een rechtstreekse privé- toegang tot het park: het charmante, Aziatische 4-sterrenhotel Ling Bao, het unieke, Afrikaanse 3-sterren familiehotel Matamba en het gloednieuw  belevingshotel Charles Lindbergh temidden de nieuwe themawereld “ Rookburgh”.

Wij mogen dankzij Phantasialand 5 weekendverblijven voor 4 personen weggeven. In dit verblijf zitten 3 dagen parkbezoek en 2 overnachtingen in een familiekamer, inclusief ontbijt. Daarnaast voorzien we nogmaals 12 extra duotickets.

Deelnemen kan via onderstaand wedstrijdformulier en is mogelijk tot en met 17/04/2021. *Gezien de COVID-maatregelen mag Phantasialand voorlopig opengaan vanaf 27/03/2021. Tickets zijn geldig tot en met 19/11/2021.

Ontdek alvast de vele attracties en hotels via hun website: www.phantasialand.be