Win een Pascale Naessens Foodbox voor Pasen

5045

Pasen en gezellig tafelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dankzij Pascale Naessens hoef je dit jaar geen uren in de keuken te spenderen. België ’s best verkopende culinaire auteur ontwikkelde namelijk speciaal voor Pasen een aan huis geleverde ready-to-eat foodbox met een culinair 4-gangenmenu. Het enige wat jij nog moet doen, is de gerechten opwarmen en de voeten onder tafel schuiven.

Dankzij de culinaire foodbox van Pascaele Naessens in samenwerking met professioneel dienstverleningsbedrijf Aramark, lijkt het alsof de lifestyle-chef elk gerecht speciaal voor jou bereid heeft.

Het menu
De synergie tussen Pascale Naessens en Aramark resulteert in een culinair 4-gangenmenu voor twee personen dat aan huis geleverd wordt. Het menu is volledig gebaseerd op de recepten van Pascale Naessens en werd zorgvuldig van A tot Z met de hand bereid door de chefs van Aramark. Daardoor moeten de gerechten enkel nog in de oven – of bij goed weer op de BBQ –  opgewarmd worden.

Voorgerecht
Gevulde kalkoen met groenten en champignons

Tussengerecht
Pittige rode biet met ricotta uit de oven

Hoofdgerecht
Ovenschotel met lamskotelet en pompoen

Nagerecht
Frambozen cheesecake met bodem van noten en gedroogde abrikozen

(Optioneel)
wijn: ESPANA, NAVARRA D.O. ‘La Fuente de Nekeas’ ‘Crianza’ Bodegas Nekeas
Hoogstaande rode wijn van Cabernet Sauvignon en Tempranillo die body en fruit combineert

(Optioneel kindergerecht)
Gehaktballetjes met tomatensaus en spinazie + Chocolade eitjes (Belvas Bio Fairtrade)

De foodbox is verkrijgbaar vanaf € 83 voor twee personen. Daarbij kan je nog een kindergerecht mét Fairtrade paaseitjes bestellen voor € 8,5 en/of een door de sommelier uitgekozen fles wijn voor € 12.

Het menu is te bestellen via de website van Aramark: www.aramark-direct.be, en dat vóór dinsdag 30 maart. De paasbox wordt vervolgens aan huis geleverd op zaterdag 3 april.

Dankzij onze winactie mogen wij 3 van deze paasboxen weggeven. Doe snel mee via onderstaand wedstrijdformulier om kans te maken. Deelnemen kan tot en met zondag 28/03/21.