Win een huwelijksreis t.w.v. €6000

3629

Een ongelooflijke huwelijksreis beleef je dankzij Pegase. Reis naar een betoverende setting met niet aflatende luxe en romantische extraatjes. Tijd voor romantiek, ontspanning en elkaar!

Jullie worden dankzij een privéchauffeur op de datum van vertrek bij jullie thuis opgehaald en afgezet aan de luchthaven. Eens aangekomen op Brussels Airport genieten jullie VIP doorgang én loungetoegang zodat jullie in alle rust kunnen vertrekken. Op het vliegtuig beschikken jullie over premium seats en zet de reis zich door richting Tenerife. Via privévervoer worden jullie bij aankomst naar het hotel geleid waar jullie 7 nachten mogen genieten van het Iberostar Sábila hotel met halfpension.

INCLUSIEF:
> Privé luchthavenvervoer heen en terug
> VIP doorgang op Brussels Airport
> Lounge toegang op Brussels Airport
> Vluchten in premium naar Tenerife
> Privé taxichauffeur heen en terug van het hotel
> 7 nachten halfpension in het Iberostar Sábila hotel te Tenerife

GELDIGHEID VAN DE HUWELIJKSREIS:
Deze huwelijksreis is geldig tot en met 21/07/2021 (de kerstperiode 21/12/2020 – 07/01/2021 is hierbij uitgesloten). De boeking is op aanvraag en volgens beschikbaarheid en kan maximum 3 maanden voor vertrek geboekt worden. Bij negatief reisadvies wordt de vakantie kosteloos omgeboekt naar een andere periode.

Vul hieronder het deelname formulier in om kans te maken op deze prachtige reis. Deelname kan vanaf 05/09/2020 tot en met 18/10/2020. Er zullen 2 winnaars (2 koppels) geselecteerd worden die nadien contact met Pegase kunnen opnemen om de reis verder te regelen.

Website: https://pegase.be/nl-be/