Win een Smartphone OnePlus N10 5G

5010

Smartphones maken ons leven net dat beetje eenvoudiger, al helemaal om in coronatijden contact te houden met vrienden en familie.

Dankzij OnePlus mogen wij in Steps een van hun toppers weggeven, de N10 5G, een van de recente modellen die OnePlus uitbracht in navolging van hun succesvolle OnePlus Nord-productlijn. Het is een perfecte all-rounder die je een snelle en soepele gebruikservaring biedt.

Een van de blikvangers van de smartphone zijn, naast de 5G-ondersteuning, de 5 ingebouwde camera’s: met onder andere een groothoeklens kan je de wereld rondom je tot in het kleinste detail vastleggen. In combinatie met de lange batterijduur en de verbeterde kleurweergave van het scherm is het dus de perfecte smartphone om lange zoomsessies mee te houden, te gamen of te Netflixen. Bovendien beschikt het toestel over 128GB aan opslaggeheugen dat tot 512GB extern uit te breiden is – dus zeker genoeg ruimte voor al die mooie foto’s die je ermee maakt!

De OnePlus Nord N10 5G is recent ook in prijs verlaagd naar €299. Ook als je naast deze prijs grijpt, kan je hem dus gemakkelijk in huis halen zonder je rekening te moeten plunderen. Je vindt ‘m via OnePlus.com, Fnac, Vandenborre en Coolblue.

Wil jij ook kans maken op dit unieke toestel? Doe dan snel mee met onderstaand wedstrijdformulier tot 08/03/2021 

Ben je ook zo benieuwd naar dit toestel? Ontdek meer over de verschillende specificaties van de N10 5G op de website van OnePlus.