Win een overnachting in B&B ‘Aan de Leie’

10531
Win B&B Aan de Leie

Bed & Breakfast en privé wellness ‘Aan de Leie‘ staat garant voor een onvergetelijk verblijf in een landelijk kader, met een vleugje Provence-gevoel. De rustgevende kamers met uitzicht op de tuin zorgen ervoor dat een verblijf er een bijzondere ervaring is. Je kan er ook volop genieten in totale privacy van de exclusieve wellness faciliteiten. En goed nieuws, want jij kan een geweldig verblijf winnen!

Sfeer, gezelligheid en privacy vormen de sleutel tot een geslaagd verblijf bij Aan de Leie. De rustgevende kamers met uitzicht op de tuin zorgen ervoor dat een verblijf bij Aan de Leie een bijzondere ervaring wordt. Bovendien geniet je volop in totale privacy van de exclusieve wellness faciliteiten. Kortom… geniet met volle teugen van alles wat Aan de Leie jou te bieden heeft! Een romantische topbeleving!

Na een ontspannende avond en nachtrust, kan je genieten van een uitgebreid ontbijt dat voor jou klaar staat in de gezellige ontbijtruimte. Lekker lang uitslapen en dan pas ontbijten of liever vroeg opstaan en daarna nog wat nagenieten op het domein? Alles kan volgens jouw wensen en op jouw eigen tempo! Meer info: www.aandeleie.be

Veel succes!