Cadeautip voor de feestdagen: een tijdloos horloge waarmee je in stijl kunt aftellen naar het nieuwe jaar. Wij kiezen voor een mooi exemplaar van het Belgische Pontiac en goed nieuws: je kunt er eentje winnen!

 

In 1931 bracht het Belgische merk Pontiac een ware revolutie teweeg.  Voor de jaren ‘30 was een betrouwbaar kwaliteitshorloge met een mooie vormgeving slechts voorbehouden aan de elite.  Het was de visie van Ali Kinsbergen om daar verandering in te brengen. Het merk verraste in 1935 met een stunt van formaat.  Ali gooide een Pontiac van de Boerentoren, het hoogste gebouw van Antwerpen, voor het oog van enkele journalisten en gerechtsdeurwaarders. Het resultaat was verbluffend: het horloge was nog volledig in tact. Door de degelijke kwaliteit, profileerde  het merk zich na de oorlog meer en meer als het horloge van de sporters.

Wie in anno 2017 een Pontiac horloge koopt, krijgt de modernste technologie op horlogegebied. Een Belgisch ontwerp, Zwitsers gangwerk, saffierglas en last but not least zijn ze allemaal waterdicht.  Alle uurwerken worden met de grootst mogelijke zorg vervaardigd.

Kom naar de  TenSen Classique store te Huidevettersstraat 46 in Antwerpen en ontdek het assortiment Pontiac, of surf naar de TenSen Juweliers Online Shop.

Van TenSen Juweliers Online mogen wij een prachtig Pontiac horloge onder onze lezers wegschenken. Om deel te nemen vul je onderstaand formulier in, en geef je het juiste antwoord op de wedstrijdvraag (deelnemen kan t/m 17 december).

Wedstrijdvraag: In welk jaar bracht Pontiac een revolutie teweeg?