Win Scatter my Ashes at Bergdorf’s

60

26 NOVEMBER 2013 | Heb jij je altijd afgevraagd wat er zich achter de gordijnen van het modetheater afspeelt? Dan is vandaag jouw geluksdag. Bergdorf Goodman, de legendarische departement store op de hoek van 58th Street en 5th Avenue in New York, komt namelijk met een film. En wij mogen 5 exemplaren van Scatter my Ashes at Bergdorf’s weggegeven!

Bergdorf Goodman werd in 1901 opgericht door kleermakers Edwin Goodman en Herman Bergdorf. Ter ere van zijn 111de verjaardag maakte BG een documentairefilm die onder het motto ‘als mode een thuis had, zou dit het adres zijn’ een blik achter de gesloten deuren van het luxewarenhuis werpt. Werknemers, modeontwerpers en stijliconen vertellen openhartig over hun ervaringen met en herinneringen aan Bergdorf Goodman. Allemaal roemen ze het icoon als een toonbeeld van stijl, elegantie, inspiratie en service. Met de opmerking “Het is alleen jammer dat er maar één Bergdorf Goodman is!”, vat ontwerper Oscar de la Renta ieders mening samen.

Win!

Wil jij ook de magie van Bergdorf Goodman beleven? Het verhaal achter de legendarische kerstetalages ontdekken? De struggle van jonge ontwerpers die dromen van een telefoontje van BG zien? En de opluchting voelen van hen die het al wel gemaakt hebben? Stuur snel een mail naar steps@roularta.be en vermeld waarom jij deze docu wil zien… En misschien win jij dan wel één van de vijf dvd’s.

Deelnemen kan tot en met maandag 2 december.

Een voorproefje!

 

Ine D’hoe