Win duotickets voor Lifestyle Tuinbeurs Ooidonk

270

Liefhebbers van het goede (tuin)leven vinden tijdens het Paasweekend al vele jaren vlotjes hun weg naar de Lifestyle Tuinbeurs Ooidonk. Ook dit jaar ontdek je hier weer verschillende ideetjes om je tuin sfeervol in te richten.

Ooid.012 051

Het kasteel van Ooidonk vormt opnieuw het magnifieke decor van de Lifestyle Tuinbeurs. Een honderdtal exposanten biedt je een uitgelezen selectie van planten, vergeten groenten, tuinmeubelen, huis- & tuindecoratie, tuinantiek, brocante, streekproducten en meer. Op het binnenplein van het kasteel en in het park stellen beeldhouwers uit de streek werken tentoon. Uiteraard is er ook enige randanimatie voorzien. Op zondag kan je bijvoorbeeld met een paardenkoets een rondrit maken in het park en de omliggende bossen. Ook een boomsnoeier en kleine boerderijdieren zorgen voor enige animo.

Zin in een gezellige uitstap tijdens het paasweekend? Stuur dan snel een mailtje naar wedstrijd.steps@roularta.be, met vermelding van jouw naam en adresgegevens en maak kans op een van de 30 duotickets van de Lifestyle Tuinbeurs Ooidonk. (Deelnemen kan tot en met 25 maart.)

Lifestyle Tuinbeurs Ooidonk in Bachte-Maria-Leerne (Deinze), 4,  5 en 6 april, telkens van 10 tot 18.30 uur. De toegang bedraagt 8 euro per persoon (tot 16 jaar: gratis). Mits een kleine toeslag kun je ook een gegidste rondleiding in het kasteel van ongeveer een halfuur volgen.