#WIN een keuken ter waarde van € 10.000

13697

Proficiat aan de winnaar van deze prachtige keuken, Kara Bandello!

—————————————–

De keuken is niet alleen de plek waar je in de potten staat te roeren. Het is het middelpunt van je huis en je gezin, een plek waar gesprekken gevoerd worden en samen geleefdn wordt. Samen met Ilwa keukens zorg je ervoor dat de keuken het échte hart van je huis wordt, een ruimte waar je met plezier ettelijke uren in doorbrengt én waar je bovendien
trots mee kunt uitpakken!

INTERIEURARCHITECTEN DIE MEEDENKEN
Samen met de interieurarchitecten ontwerp je de keuken van je dromen. Volgens jouw wensen, volgens jouw manier van leven.

PUUR BELGISCH VAKMANSCHAP
Ilwa werd opgericht in 1936 en is nog steeds een familiebedrijf. Het groeide uit tot één van de grootste keukenfabrikanten van België dankzij het vakmanschap, de unieke afwerking en innovatieve designafdeling. Door het gebruik van duurzame producten zoals laminaat kan ilwa een kwalitatief hoogstaand product afleveren, met 15 jaar garantie. De productie in Ruisbroek volgt de laatste trends en technische ontwikkelingen en is er op gericht om kwaliteitsvolle materialen op de meest flexibele manier op de markt te brengen.

Win een keuken t.w.v. €10.000!!!!

Zin gekregen om je keuken grondig aan te pakken? Dan hebben we goed nieuws! Samen met ILWA Keukens mogen wij een keuken weggeven van €10.000!

Geef het juiste antwoord op onderstaande vraag voor 25 oktober! Veel succes!

Deze wedstrijd is afgesloten.