In Hasselt kan je naar goede gewoonte genieten van een royale portie winterse gezelligheid met Winterland. En misschien krijgt jouw bezoek aan Winterland nog een lekker staartje en win jij een fles cava!

Op het Kolonel Dusartplein vindt al de elfde editie van Winterland Hasselt plaats, met dit jaar de terugkeer van het reuzenrad. Verwarm je aan de eet- en drankstanden, kom schaatsen, spring binnen op de indoor kerstmarkt, … Niet minder dan 1,4 miljoen ledlampjes en 12.000 vierkante meter winterpret maken er een echt sprookje van. Redenen genoeg om er eens langs te gaan!

Maak kans op een fles cava

Nog een extra reden nodig? Een bezoekje aan Winterland levert jou misschien ook een fles cava op. Wat moet je doen? Heel eenvoudig: bezoek tussen 7 en 30 december Winterland Hasselt, stap er binnen in het Huis van de Kerstman en neem een foto in de Steps Green Key Photobooth. Jouw foto verschijnt op de Facebookpagina van Winterland Hasselt waar je hem naar hartenlust kan delen. Op 6 januari weet je of je bij de gelukkige winnaars bent. Enjoy en succes!