Bij zonnig weer hoort een streepje muziek en hoewel wij al langer de draagbare boxen van Ultimate Ears geweldig vonden, is de nieuwe UE WonderBoom erin geslaagd ons hart sneller te doen kloppen. De nieuwste telg ziet er namelijk niet alleen behoorlijk schattig uit, maar produceert een vette sound, je mag hem gerust in het zwembad zwieren én jij kan letterlijk tegen een stootje. Dit kleine opdondertje gaan wij een hele zomer lang overal meesleuren, zeker weten.

High_Resolution-Wonder Boom hand Fireball Red

Music lovers on the go

WonderBoom is ontworpen voor muziekliefhebbers die veel onderweg zijn en vanaf het moment dat ze wakker worden totdat ze weer gaan slapen willen genieten van hun favoriete muziek. Tegelijk is de box ook spek voor de bek van techies die graag gebruik maken van intuïtieve technologie die past bij hun online levensstijl.

En wat wij vooral leuk vinden: WonderBoom gaat over muziek, zonder verdere poespas. Het is een speaker die is gebouwd op eenvoud en een geweldige sound. Zet hem aan, verbind hem met je muziekspeler en druk op ‘play’. Kan het eenvoudiger? Zeker.

High_Resolution-Wonder Boom nihgt2

Met de UE-knop bovenop de speaker kun je muziek afspelen, pauzeren, skippen en maak je verbinding met andere WonderBoom-speakers, makkelijk.

High_Resolution-Wonder Boom OUTDOOR STILL Fireball Red

En voor de onhandige klunzen onder ons: de WonderBoom is 100% waterdicht, je mag hem dus gerust – oeps! – in het zwembad laten vallen. Hij kan zonder problemen 30 minuten lang tot één meter onder water overleven (en dat is beduidend langer dan jij en ik!). Maar dat is bijzaak, want hij blijft uit zichzelf drijven en kan dankzij de stevige ring aan de bovenkant eenvoudig vastgemaakt worden aan elke tas. Je kan de box dus meenemen op de fiets, aan je backpack haken of eender waar meenemen, ook naar stoffige festivals, want hij mag echt vies worden. Toevallig je glas wijn/bier/champagne erover gemorst? Gewoon even afspoelen en klaar. Je mag hem zelf laten vallen zonder dat hij stuk gaat (nou ja, hoger dan 1,5 meter wordt wel niet gegarandeerd).

High_Resolution-WONDERBOOM pool waterline

En tot slot nog even het allerbelangrijkste: WonderBoom zorgt, net als haar grote broers UE Boom 2 en UE MegaBoom, voor een glashelder 360-graden sound met een uitgebalanceerde bass. De batterij gaat tot tien uur mee en de Bluetooth-verbinding werkt tot zeker dertig meter afstand.

box

WonderBoom kost 99 euro en is beschikbaar is zes frisse kleuren: Stone (grijs), Phantom (zwart), Fireball (rood), SubZero (blauw), Cashmere (roze) en Lilac (paars).

www.ultimateears.com