Win een workshop Tooling for Ladies!

110

Vrouwen horen thuis achter het fornuis en de man des huizes neemt de klusjes voor zijn rekening. Laten we eerlijk zijn: stereotypes zoals deze zijn anno 2015 compleet overbodig. Dat bewijst Anja Aerts, oprichtster van Xooly, in een workshop: Tooling For Ladies maakt komaf met het statement dat klussen een mannenzaak is.

tooling

“Iedereen kan klussen met de juiste gereedschappen en met de nodige basiskennis”, weet Anja. “Ik merk in mijn omgeving vaak op dat vrouwen hulp moeten inroepen voor iets wat eigenlijk gemakkelijk zelf op te lossen valt. Wanneer je zelf aan het klussen gaat, bespaar je jezelf een hoop moeite en frustratie.” Er hangt ook een groot ecologisch voordeel vast aan zelf kunnen toolen: geen kraan meer die maar blijft lekken, gedaan met de verwarming hoger zetten omdat het tocht door je ramen … Een win-win situatie voor de natuur én voor je bankrekening.

Wij mogen een workshop Happy Tooling voor 10 personen wegschenken (waarde: 35 euro per persoon)! Stuur een mailtje met jou gegevens naar wedstrijd.steps@roularta.be en laat ons weten waarom jij dit kan gebruiken. Deelnemen kan tot en met 21 december.