Het meest exclusieve feestje van het land (en jij kan er bij zijn)

69

Het meest hippe parfum van het moment is zonder twijfel Black Opium van Yves Saint Laurent Beauté, een hoogst verslavende geur die doet denken aan een unieke dosis koffie, een boeket witte bloemen en afgewerkt met de geur van vanille. En voor de liefhebbers van feestjes: het parfum wordt extra onder de aandacht gebracht met een über exclusief feestje.

Omdat het niet zomaar een feestje wordt, werkt Yves Saint Laurent Beauté samen met Monsieur BLACK, de nieuwste internethype. Ter ere van Black Opium zal hij één van de meest exclusieve feesten van het jaar organiseren. En er is maar één manier om toegang te krijgen tot de extravagante party: zorg dat je op de #YSLBLACKLIST geraakt!

Hoe geraak je op de #YSLBLACKLIST?

Door mee te doen met foto-uitdagingen op de social media en Monsieur Black er zo van te overtuigen dat je er gewoon bij moet zijn!

En hoe overtuig je Monsieur Black?

Gedurende de hele maand september kun je op www.yslblacklist.com en de social media van Monsieur Black (Facebook, Instagram en Twitter) de foto-uitdagingen vinden. Neem eraan deel, vergeet de hashtag #YSLBlacklist niet en wie weet, kom jij zo op de guestlist voor de meest exclusieve party van het jaar!

NINA TACK