Win één van de 24 YUN verzorgingspakketten!

3319

YUN is een Belgisch biotechbedrijf dat er als eerste ter wereld in geslaagd is om huidverzorgingsproducten te maken op basis van goede, levende bacteriën. Ze gebruiken hiervoor innovatieve technologie die schadelijke bacteriën en schimmels bestrijden, en de natuurlijke balans van de huid herstellen.

YUN’s SKN producten verzachten de gevoelige, rode en/of geïrriteerde huid door de beschermende huidflora in evenwicht te houden. Maar ook andere, intiemere, lichaamsdelen krijgen de nodige aandacht met de verzorging van YUN. De vagina wordt van nature beschermd door een vaginale flora. Als deze uit balans wordt gebracht, kan dat leiden tot schimmels, blaasontstekingen en meer.

Een goede vaginale verzorging is daarom erg belangrijk en kan perfect met de VGN Wash. Deze wash  zorgt ervoor dat je natuurlijke beschermlaag in evenwicht blijft en je toch een hygiënisch gevoel heb. Eens uitproberen? We geven 12 YUN pakketten weg met de SKN Body wash & Face Cream én 12 pakketten met de SKN Body wash en de VGN wash.

Wat moet je hiervoor doen? Geef het juiste antwoord op onderstaande vraag en vul het formulier in tegen 16 september. Succes!

Wedstrijdvraag: Is YUN een Belgisch of Nederlands bedrijf?