Er stralend uitzien, is vooral een kwestie van je huid optimaal te verzorgen. En dat betekent een verzorging op maat, perfect aangepast aan de noden van je huid, je levensstijl en je leeftijd. Dankzij een gedetailleerde huidanalyse bij Yves Rocher kom je te weten hoe het met je huid gesteld is en welke verzorging je nodig hebt voor een optimale huidconditie. Lezeressen Carine, Anne-Sophie en Elien deden de test en weten ondertussen precies wat hun huid nodig heeft.

Anne-Sophie (36), tandarts

“Ik ben meestal best wel tevreden over de conditie van mijn huid, maar uit de analyse van Yves Rocher bleek dat vooral vermoeidheid en vervuiling mijn huid belasten. En dat kan ik alleen maar beamen: vooral op drukke dagen merk ik dat mijn huid wat grauwer oogt en een oppepper nodig heeft. De oogcrème met speciale applicator (een roller om de huid rond te ogen te masseren, red.) zorgde alvast voor spectaculaire resultaten: de vermoeidheid wordt letterlijk ‘weggerold’. Verder vind ik het belangrijk dat mijn dagcrème een hoge uv-filter bevat, om zo zonneschade op latere leeftijd te vermijden. En één of twee keer per week gebruik ik een maskertje: ideaal om mijn huid tegen vervuiling en agressie van buitenaf te beschermen. Zo’n maskertje is voor mij ook een moment van rust en weldaad, lekker even ontspannen.”

De favorieten van Anne-Sophie:

“Mijn huid straalt dankzij de Elixir Jeunesse-verzorgingsproducten, een lijn perfect op mijn maat en ik merk echt een verschil. Mooi meegenomen, is dat de producten ook een aangename structuur hebben: zalig om aan te brengen.”

» Anti-verstikkend masker (€ 28,90)

» Reviver oogroller (€ 25,90)

» UV beauty shield SPF 30 (€ 36,90)

Carine (63), kinesitherapeute

“Met de rimpeltjes heb ik niet zo’n probleem. Ze horen bij mijn leeftijd, en vooral de lachrimpeltjes zijn het bewijs dat ik gelukkig door het leven stap. Bovendien zijn ze makkelijk te camoufleren, en zorgt een rijkere verzorging ervoor dat mijn huid er wat voller en dus met minder rimpeltjes uitziet. De pigmentvlekjes die hier en daar opduiken, vind ik wel wat minder, maar ook die kan ik gericht aanpakken met de juiste producten. Verder hou ik van een intensief serum om mijn huid gladder en steviger te doen aanvoelen. Het voelt als een echte verjongingskuur voor mijn huid.”

 

De favorieten van Carine:

“De Anti-Âge-Global-lijn bevat echt alles wat mijn huid op dit moment nodig heeft. Vooral de verzorging tegen pigmentvlekken was voor mij een echte ontdekking. Onmisbaar!”

» Anti-aging supra essence (€ 61,90)

» Verzorging tegen pigmentvlekken (€ 25,90)

» Nachtcrème (€ 52,90)

Elien (28), sales manager

“Ik mag echt niet klagen over mijn huid: tot nu toe ervaar ik nog maar weinig problemen en ziet mijn huid er prima uit. Uiteraard wil ik dat zolang mogelijk zo houden! Liefst verzorg ik mijn huid op een natuurlijk manier. Ik gebruik een zachte reiniger, een serum om extra te hydrateren en een dagcrème mét SPF, om mijn huid te beschermen tegen veroudering door de zon.”

De favorieten van Elien:

“Hydrateren is voor mij van groot belang, en daarom ben ik fan van de Hydra Végétal-verzorging. De dagcrème bevat een SPF20 en dat is precies wat ik wil. Mijn lievelingsproduct is de reinigingsgel omdat die licht en fris aanvoelt.”

» Hydraterende & beschermende crème SPF 20 (€ 14,90)


»
Ultra-hydraterend vloeibaar serum (€ 21,90)

» Ultra-frisse reinigingsgel (€ 7,90)

 

Ook zin in een persoonlijke (gratis!) huidanalyse?

Elke vrouw is anders, en haar huid ook! Een persoonlijke huidanalyse is daarom onontbeerlijk om te weten welke producten je huid precies nodig heeft om te stralen. Nog tot en met 21 oktober 2019 ben je welkom in alle Yves Rocherwinkels voor een gratis huidanalyse. Doén want je huid zal je dankbaar zijn! Kijk snel op de site van Yves Rocher voor meer uitleg.

Handig: doe je liever een onlinetest? Op de site van Yves Rocher vind je behalve heel wat interessante schoonheidstips ook een leuke tool die je na twee minuten al vertelt welke producten voor jou het meest geschikt zijn. Mooi, niet?

Alle info op www.yves-rocher.be.