Hou je al jaren dezelfde huidroutine aan maar heb je de indruk dat je misschien toe bent aan andere producten? Of merk je dat met het wisselen van de seizoenen je huid reageert met vlekjes en een trekkerig gevoel? Hoog tijd voor een persoonlijke huidanalyse! Yves Rocher lanceert tijdens de maand oktober opnieuw haar ‘Skin Days’ en dat is het perfecte moment om te weten te komen wat jouw huid op dit moment precies nodig heeft om te stralen.

Feit: elk huidtype heeft specifieke behoeften, of deze nu gevoelig, uitgedroogd, droog, vet, normaal of gecombineerd is. Helaas is het vinden van de perfecte verzorging voor jouw type huid niet altijd eenvoudig, ook al omdat je huid gedurende het jaar – met het wisselen van de seizoenen – om andere verzorgingsrituelen vraagt. Zo zal een vette huid tijdens de
zomer meer last hebben van extra talgproductie, terwijl een droge huid tijdens de herfst en winter reageren op koude temperaturen buiten en verwarming binnen. Het goede nieuws is: dankzij de Skin Days van Yves Rocher is exact het bepalen van je huidtype en de verzorging die daarbij hoort een makkie.

PERSOONLIJKE VERZORGING

Met behulp van een wetenschappelijk toestel (voorzien van microfotografie en sensoren) onderzoekt de beauty experte van Yves Rocher jouw huidtype, de stevigheid en helderheid, de pigmentatie en de huidstructuur. De gratis huidanalyse duurt amper een half uurtje, en op basis van de test wordt een persoonlijk verzorgingsprogramma opgesteld met producten waar jouw huid nood aan heeft (zonder aankoopverplichting). Ook krijg je uitleg over de samenstelling van de producten, en een demonstratie hoe je deze het beste aanbrengt.

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Mooi meegenomen is dat Yves Rocher inzet op eerlijke producten met meer dan 80% natuurlijke ingrediënten: de natuur zorgt voor je huid, en je ziet er stralend uit. Beauty met respect voor de natuur, en respect voor jouw huid!

Nog tot en met 18 oktober 2020 kun je genieten van een gratis huidanalyse. Op de site van Yves Rocher vind je meer uitleg over de dichtstbijzijnde winkel waar een test mogelijk is. Handig is ook de online test:  een leuke tool waarmee je je huid kunt testen. De tool vertelt je al na twee minuten welke producten voor jou het meest geschikt zijn.

Alle info op www.yves-rocher.be.