Ook zo’n liefhebber van de natuurlijke cosmetica van Yves Rocher? Het beautylabel zorgt al ettelijke decennia voor pure schoonheid uit de natuur en weet telkens weer te vernieuwen. Ziehier 4 dingen die je moet weten over dit pure schoonheidsmerk.

1. Meer en meer beseffen we dat wat puur en natuurlijk is, ook goed voor ons is. Maar wist je dat monsieur Yves Rocher deze visie al in 1959 lanceerde? Hij was pionier op het vlak van plantaardige cosmetica en ontwikkelde in zijn geboortedorp La Gacilly, in Bretagne, een bedrijf dat verzorgingsproducten en cosmetica ontwikkelt in een eigen labo. Tot op vandaag worden de planten die als basis dienen voor deze producten zelf zorgvuldig geteeld en geoogst.

2. Planten bestaan net als het menselijke lichaam uit water, minerale zouten en koolstof. De huid zal de verzorgingsproducten van Yves Rocher makkelijker opnemen, aangezien de plantaardige ingrediënten door de huid ‘herkend’ worden. Het resultaat? Een mooiere en gezondere teint!

3. Bij Yves Rocher worden zowel het water- als het energieverbruik tot een minimum herleid. Verpakkingen zijn ecologisch en er wordt niet op dieren getest.

4. In 2009 werd in La Gacilly het Ecohotel & Spa La Grée des Landes geopend, dat geheel gewijd is aan Natural Slow Life en de Yves Rocher-beleving. Je kunt er onder andere tal van schoonheidsbehandelingen ondergaan, van een massage genieten in een boomhut op 6 meter hoog of aan yoga doen midden de natuur.

Info www.yves-rocher.be